Onze methode

Waardeel Opleidingen biedt de cursus Leermeester Horeca aan op een manier zodat het voor iedere vakman of vakvrouw geschikt is. De cursus praktijkgericht en er is speciale aandacht voor mensen met dyslexie.

De cursus Leermeester Horeca bestaat uit drie onderdelen, namelijk:

  • Theorie
  • Portfolio
  • Praktijk

Buiten de cursusdag(en) om dien je rekening te houden met ruim tijd voor huiswerk, studie en oefenen. Met deze methodiek realiseert Waardeel Opleidingen al jaren een slagingspercentage van circa 90-95%.

Dyslexie is geen beperking voor het behalen van het diploma. Waardeel Opleidingen besteedt extra aandacht aan cursisten met dyslexie. Het lesboek is hierop aangepast. Ook geeft Waardeel Opleidingen persoonlijke begeleiding per e-mail of telefoon.

Begeleiding buiten de cursusdagen

Waardeel Opleidingen wil haar cursisten optimaal begeleiden, ook buiten de cursusdagen om. Je kunt dan ook altijd per e-mail om uitleg of raad vragen. Normaliter wordt je mail op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Bij dringende vragen kun je telefonisch contact opnemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 – 17:00 uur.

Het examen en diploma

Het examen bestaat uit drie onderdelen, namelijk:

  • Portfolio; thuis te maken en in te leveren bij de examencommissie
  • Theorie-examen; bestaande uit 30 meerkeuze vragen
  • Praktijkexamen; het instrueren en beoordelen van een leerling

Het CINSES diploma is volledig erkend door S-BB, kenniscentrum van onder andere horeca, recreatie, instellingen, contractcatering, facilitaire dienst en bakkerij. Examendata zijn niet definitief. Op de eerste cursusdag krijgt u de definitieve gegevens.

Kijk voor meer informatie over Cinses en examenuitslagen op www.cinses.nl